[pic=99_1256513106.jpg][pic=99_1256513094.jpg][pic=99_1256513081.jpg]Op verplaatsing bij het onderaan gerangschikte Westmeerbeek ging Noordstar verdiend en logisch winnen met 0-3. In de eerste helft toonden onze mannen zich wel beter, maar scoren lukte telkens net niet. Kort na de rust viel de bevrijdende openingstreffer dan toch en werd het een partij éénrichtingsvoetbal, de thuisploeg kwam niet meer aan kansen toe en Noordstar deed er nog twee treffers bij.Starters voor Noordstar waren Jan Meir, Mathias Tubex, Peter Engels, Filip Mertens, Jef Van de Water, Robin Van Beek, Jonas Donckers, Thijs Lambaerts, Joris Engels, Niels Caers en Joeri Helsen. Bankzitters waren Miguel Bruynseels, Tom Lens, Jürgen Wuyts en Dennis Peeters.Op een erg slecht veld was het voor Noordstar heel moeilijk voetballen, de bal deed voortdurend rare dingen. Grootste slachtoffer was Joris die (nog geen 10 minuten ver) al lopend zijn knie verdraaide en wat later vervangen moest worden (door Miguel). Noordstar was vanzelfsprekend baas en creëerde regelmatig een halve of hele kans: op een harde trap van Joeri kon de keeper de bal maar net uit zijn doelvlak houden (12'), na een poging van Miggy haalde de doelman de bal uit de rechter hoek (15'), op een moeilijke (want capriolerende bal) trapte Joeri en viel de bal maar net over de lat (22'). Niels bediende na een loopactie Robin vlak voor doel maar die trapte los naast de (capriolerende...) bal (29'), Miggy lanceerde Joeri maar de thuisgoalie was net iets eerder op de bal (32'), op een uit de lucht vallende bal trapte Joeri in één tijd formidabel tegen de bal zodat de keeper ook een formidabele save nodig had (34') en nadat Niels door Joeri gelanceerd werd en van uit een scherpe hoek trapte kon de keeper nog net met een been redding brengen (35'). Noordstar had stilaan dat doelpuntje wel verdiend, maar dat viel bijna aan de overzijde; een thuisspeler plots meters alleen vrij voor doel, Noordstardoelman Jan liet zich niet lobben en voorkwam erger bij de eerste en enige doelkans van de thuisploeg (41').Na de rust zou de thuisploeg er niet één keer in slagen om Jan te bedreigen, het was alleen maar wachten tot Noordstar de ban zou breken. Joeri trapte eerst nog staalhard op de keeper (47'), daarna lukte het dan toch; prima doorsteekpass van Miggy voor Joeri Helsen, die bleef kalm en gaf de doelman het nakijken met een mooi opwippertje, 0-1 (53'). Vijf minuten later had Niels (op aangeven van Miggy) nummer twee aan de voet, maar vlak voor doel trapte hij op de paal (58'). Thijs kopte (63') op een lopende bal nog op de paal (en werd daarbij omver geduwd maar kreeg geen strafschop), een kopbal van Niels (op vrijschop van Jonas) werd gepakt door de doelman (70'), ook een schot van Niels strandde bij de goalie (71'). Noordstar kreeg daarna toch weer loon naar werken; Jonas Donckers zette van op de flank een vrijschop naar doel, de bal botste aan de tweede paal verrassend rechtstreeks in doel en eindelijk de geruststellende 0-2 (77'). In de laatste vijf minuten zetten eerst Miggy (85') en Jonas (86') de keeper nog eens stevig aan het werk, daarna was het moment van eerstejaarsjunior Jürgen Wuyts aangebroken. Hij mocht invallen en liep het veld op naar de 16m van de thuisploeg, daar viel de afvallende bal voor zijn voeten en trapte hij vlak voor doel vol op die bal, die verdween hoog in doel en 0-3 (87'). [b]Patattenveld[/b]Noordstar bracht deze wedstrijd in moeilijke omstandigheden (want op een patattenveld) al bij al vlot tot een goed einde, de opmars naar de bovenste plaatsen gaat mooi verder... (Bruno M/Noordstar/ThalsFM)